Saunamimmit reissaa osa neljä

Uusi vuosi, mutta samat kujeet. Tammikuussa suuntasimme vuoden 2024 ensimmäiselle Saunamimmit reissaa -reissulle. Suuntana oli Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo. 15.1.-16.1. yöpaikkana toimi Bomban Kylpylähotelli ja 16.1.-17.1. yöpaikan tarjosi Rauhalahti.

Ensimmäinen pysähdyksemme tapahtui Joensuussa Saunakeitaalle. Tänne olimme varanneet saunavuoron ja saimmekin nauttia saunasta keskenään, kun muita saunojia ei ollut. Saunakeitaalla oli sähkösaunat Pielinen ja Pyhäselkä, joista me saunoimme Pielisessä. Avanto oli tietenkin myös. Oikein kiva saunapaikka, hyvät löylyt, kiva sijainti, toimiva avanto ja lämmin pukuhuoneet suihkulla ja vessalla. 3/5⭐️

Joensuusta jatkoimme matkaa Nurmekseen, jossa kohteena oli Bomba spa ja hotelli. Nautimme herkulliset pizzat hotellin ravintolassa ja suuntasimme sitten hetkeksi Karjalaiskylän majoitukseemme. Hetken levättyä lähdimme vielä kokemaan kylpylän, jossa olimme kyllä jo kesällä käyneet. Nyt halusimme nähdä sen talven pimeydessä. Kylpylässä oli Lapin tunnelmaa, revontuliefektejä ja värejä ja tähtitaivasta. Ulkona sai istua porealtaissa. Esteettisesti yksi hienoimmista kylpylöistä kyllä!

Yön yli nukuttuamme ja aamupalalla käytyämme jatkoimme matkaamme kohti Kuopiota ja Rauhalahtea. Rauhalahden majoitus oli meille tarjottu ja sisälsi Jätkänkämppä savusaunaillan.

Jätkänkämpän savusaunassa löylyt olivat hyvät ja perinnepäivällinen herkullista. Tästä kuitenkin lisää tulevassa erillisessä postauksessa.

17.1. Testasimme Rauhalahden kylpyläosaston ja sen jälkeen alkoi matka kotia kohti kotia. Rauhalahdessa suuntasimme Kuopion Luodolle saunomaan. Saunat oli todella kuivat ja kuumat. Niissä emme kauaa viihtyneet, avanto oli ok. Tilat olivat siistit ja uudet. Luodolla on myös lounasta, joten saunomisen päätteeksi nautimme lounaan ennen kotimatkaa. Pistäydyimme vielä Hanna Partasen kalakukkoja hakemassa tuliaisiksi.

Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu ja seuraavat reissut on jo suunnitteilla! Rauhalahdesta saatte vielä ihan oman postauksen.

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑