Hugon mökki ja Hugon savusauna

*Palvelu saatu*

Saunamimmit kävivät saunomassa ja yöpyivät Hugon tiluksilla Rautjärvellä 23.2.2024. Instapostaus saunasta täällä.

Tontilta löytyy Hugon savusaunat, pieni puulämmitteinen sauna ö-Hilda , avanto, palju ja kaksi mökkiä, Hugo ja Hilda.

Me vietimme yömme Hugossa, josta oli oikein mainiot maisemat järvelle. Hugon mökin rannassa on myös rantasauna, mutta sinne ei talvella päässyt. Lisäksi mökin sisältä löytyy sähkösauna, joka löytyy myös Hildasta. Hugon mökki on kahdeksan vuodepaikkainen, kaksi kerroksinen mökki, jossa on kolme makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö ja vessat ylä- ja alakerrassa ja sähkösauna suihkuilla. Kummassakin mökissä on myös pyörätuolimahdollisuus. Hugon mökistä löytyi myös kengänkuivain, millä saa avantotossut ja hanskat kivasti kuivaksi.

Hugosta ja Hildasta voit varata pelkästään huoneen tai sit koko mökin omaan käyttöön soittamalla Heikille Soita 0400 504 788 /Heikki.

Läheltä saunoja ja mökkejä löytyy myös Hugon pappila, jossa vietetään 2024 hyvää ruokavuotta, täältä lisää aiheesta. Pappilan läheltä löytyy myös Kollaa ja Simo Häyhä -museo.

Hugon savusaunat sijaitsevat puolen tunnin ajomatkan päästä Imatralta, Rautjärven rannalla. Saunat ovat myös kansainvälisestikin suositellutkin. Saunomaan pääsee yleisövuoroilla perjantaisin ja monesti myös lauantaisin 10€ hintaan ja myös saunoja voi vuokrata omaan käyttöön täältä. Saunoista lisää meidän instagram tililtä. Meillä oli saunakavereina kaksi koiraa, Heikin bordercolliet, joista toinen paimensi meitä avantouimareita kovasti.

Saunamimmit suosittelevat lämpimästi!

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑