Rauhoittumista maaseudun rauhassa

*Palvelu saatu*

Saimme kutsun Tervala guesthouselta tulla heille yöpymään ja saunomaan Hausjärvelle. Kyseessä on siis airbnb talo (punainen mökki), jonka saa kokonaan omaan käyttöön. Isäntäperhe asuu hieman kauempana, mutta tarvittaessa heidät tavoittaa.

Tervala on satavuotias vanha maalaistalo, joka on ehostettu perinteitä kunnioittaen nykyaikaisiin tarpeisiin. Sisustus on ihanan vaaleanpunaista ja hempeää. Talosta löytyy pieni keittiö, makuuhuone pönttöuunilla ja vessa suihkulla. Myös vintillä voi majoittua kesäisin.

Tervalan pihalta löytyy pieni lampi ja vanha navetta, jossa on puusauna. Saunassa oli iso vesipata, jossa lämmittää vedet. Illalla saimme saunan turhankin kuumaksi, mutta aamusaunasta saimme täydellisen kosteat löylyt! Kun aamulla heitti tulet kiukaan pesään, ”unohti” aamukahvin ajaksi ja meni saunalle sytyttäen kiukaan uudelleen, oli löylyt uskomattomat!

Sauna
Koirat olivat tervetulleita.
Aamusaunan höyryt.

Täällä sai kyllä mieli levätä ja rauhoittua. Toimi niin etätyöläisen työpäivään, kuin vapaapäiväläisen vapaan viettoon. Mikä parasta, myös lemmikit oli tervetulleita!

Tämä paikka olikin sellainen, että se valloitti niin Annen kuin Pilvin sydämen, varmasti aiomme palata vielä uudelleen maaseudun rauhaan saunomaan ja rentoutumaan!

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑