SAUNARAVINTOLA VANAI

*Palvelu saatu*

Junalla 🚂 saunaan, sitten syömään ja juomaan hyvin? Kyllä vain, Hämeenlinnassa on paikka nimeltä Vanai Bistro & Bastu 🛖🧀🍧🍸

Vanaissa on ennen vanhaan muonitettu Suomen armeijaa Mensan säilykkeillä. Vanain rakennus on entisen säilyketehtaan autotalli-pesula. Nykyinen keittiö on tehtaan vanhan saunan paikalla ja keittiön ikkuna on upea pullonpohjista valmistettu ikkuna. Hämeenlinnassa, kuten vähän joka paikassa vanhat rakennukset saavat väistyä asutuksien tieltä. Onneksi jotain sentään pelastetaan ja Vanai on yksi hieno esimerkki tästä. Vanai on kuin olohuone, jossa voi nähdä kavereita, käydä treffeillä tai istua yksin rauhaisaa iltaa ja tosiaan Hämeenlinnan juna-asemalta kun katsoo suoraan eteenpäin, voi nähdä Vanain.

Mikä Vanaista tekee erikoisen? Pihalta löytyy hieno hirsisauna poreammeineen! Hirret on tuotu Sallasta. Pukuhuoneet voidaan jakaa miehille ja naisille tai kaveriporukalle saa käyttöön koko tilan yhtenäisenä. Sauna on iso, puulämmitteisellä kiukaalla ja ikkunat ovat upealle Vanajavedelle. Valitettavasti vielä ei ole mahdollisuutta kastautua luonnonveteen, toivotaan et sekin päivä vielä koittaa 🤞🏻Pihalta löytyy poreamme, joka on käytössä saunavuoron ajan. Hinnasto löytyy täältä.

Saunomisen jälkeen söimme todella maittavan illallisen Kapteenin kabinetissa, entisen Mensan tehtaan portinvartijan kopissa, tiiliseinien suojissa.

Vanaista tulossa vielä TikTok video, jossa paikkaa esitellään tarkemmin 🎥 https://vm.tiktok.com/ZGeRCvR5S/

Kiitos Vanai ❤️

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑