Kannonnokka

Kannonnokan sauna metsän keskellä Grottabackassa.

Käytiin saunomassa satumetsässä, Kannonnokassa Porvoossa. Satumetsään kuljettiin vanhaa puusiltaa pitkin ja matkan varrella oli karvalehmiä 🐂 Kävellessä ihan mahan pohjaa kutkutti, että millainen satumaa meitä oikein odottaakaan perillä ja kyllä, me astuttiin johonkin satumetsään 🪵 toiseen maahan, kauas arjen kiireistä 💚

Kannonnokka on perustettu vuonna 2005 ja keväällä 2023 vaihtuivat omistajat ja tänä syksynä alkoivat ensimmäiset avoimet saunavuorot. Kannonnokassa järjestetään häitä, synttäreitä, mitä nyt ikinä keksitään juhlia. Tilat ja puitteet ovat täysin kohdalla kaikkeen juhlimiseen ja juhlimisen viereenkin 😉

Satumetsästä löytyy kota, katettu terassi, takkatupa, josta löytyy tekniikka kokouksien pitämiseen, pesutila ja sauna tottakai, niin ja palju, jossa oli kylmää virkistävää vettä! Myös vessa löytyy ja miehille pisuaari.

Sauna on osittain kallioon louhittu kivisauna, saunan sisällä oli elävää vettä. Vesi tuli taikalähteestä. Rentouttavaa kuunnella solisevaa vettä, aitoa sellaista 💦 Saunassa oli ihanan pehmeät ja kosteat löylyt. Löylyjen välissä oli oikein rentouttavaa virkistäytyä paljun kylmän veden syleilyssä❄️ Pesuvedet tulivat pesutuvassa hanoista, sekä kylmä ja lämmin vesi.

Saunomisen ruunasi pannukahavit kodassa.

Menemme kyllä uudestaan, todella huikee irtiotto arjen kiireistä.

Kiitos Kannonnokka yleisistä saunavuoroista❣️

Marraskuussa yleisiä saunavuoroja 12.11.23 klo 15-17 Perhesauna (ennakkoilmottautuminen), klo 18:30-20:30 sekasauna asiakkaiden toiveista. Isänpäivän muinaiset tulet myös 12.11.23 klo 13-15.

19.11.23 Miesten- ja naistensauna.

Tulossa on myös joulusaunaa yms. Kannattaa seurata Kannonnokan sivustoa ja somea.

http://www.kannonnokka.fi

https://www.instagram.com/kannonnokka

https://www.facebook.com/Kannonnokka

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑