Luksustelttailua Mäntyharjulla

*Palvelu saatu*

Saimme kunnian testata Majalux majoittumisen luksusteltassa ja tietenkin testata heidän saunat! Majalux sijaitsee Mäntyharjulla, luonnon ympäröimänä. Telttailua, mutta luksuksena. Teltassa oli iso muhkea sänky järvinäköalalla, kattoikkuna, tunnelmatakka, ilmalämpöpumppu ja 10+ palvelu.

Heti saavuttaessa pöydällä odotti meitä tervetulijaismaljat herkuilla ja sen jälkeen suuntasimme testaamaan Tarinan telttasaunan. Telttasauna oli omassa rauhassaan, siellä oli nuotiossa valkeat ja järvinäkymät. Uimaankin olisi päässyt rannasta. Sauna oli kompakti ja siellä oli uskomattoman kosteat löylyt! Tarjolle oli laitettu vettä ja makkaraa sai paistaa nuotiolla saunomisen ohessa.

Saunottuamme suuntasimme takaisin omalle teltalle, jossa oli mukava levätä ja tuijotella luontomaisemaa nenän edessä lämpöisen teltan sisällä. Hetken päästä meidät kutsuttiin syömään ja paikan pitäjä Marjo oli kokannut meille tuhkaperunoita savuporotäytteellä, härkää ja kasviksia. Lisäksi oli itseleivottua gluteenitonta sämpylää. Marjo oli todella hyvin huomioinut erityisruokavaliot ja kaikki oli herkullisen maukasta. Ruoka tarjoiltiin laavulla, jossa oli tulet tunnelmaa luomassa. Kuitenkaan itse tässä telttailussa tarvinnut ruokaa valmistaa, vaan kaikki tarjoiltiin valmiina suoraan nenän eteen.

Ruokailun jälkeen pääsimme testaamaan niin sanotun pääsaunan, puulämmitteinen hirsisauna rannalla. Saunalla oli wc (joka oli meidän telttailijoiden käytössä), pieni keittiö (sekin käytettävissä ja tarjolla oli lämpimiä juotavia koko ajan käyttöön) ja suihku. Täällä oli huomioitu kyllä kaikki, löytyi rasvoja, hiusmaskeja, kuorintoja, jalkakylpyä, saunatuoksua ja erikoisimpana saunajäätä – sitä kun pisti kiukaalle valtasi saunan raikastava mentholtuoksu.

Saunassa oli pehmeät löylyt, joissa viihtyi pitkään. Myös palju terassilla oli lämmitetty ja jos emme saunoneet, olimme paljussa. Terassille oli katettu lämpölampun alle virkistävää juotavaa ja pientä saunanaposteltavaa. Saunalta olisi päässyt laiturilta myös uimaan, Anne itseasiassa aamu-uinnilla kävikin!

Päivän päätteeksi oli ihana käpertyä muhkean peiton alle sänkyyn ja nauttia täydellisestä hiljaisuudesta. Aamulla oli upea herätä järvinäköalaan ja vain nauttia. Aamupala tai oikeastaan aamubrunssi tuotiin toiveidemme mukaan telttaan. Aamupala oli laaja ja herkullinen.

Majalux telttoja on kaksi, toinen hieman isompi kuin toinen. Palvelu oli ensiluokkaista ja asiakas otettiin huomioon hyvin. Jos jotain tuli, sai väen hyvin kiinni ja apu oli lähellä. Käytössä oli myös sup-laudat ja vene, jos olisi halunnut järvelle mennä nauttimaan.

Majaluxissa asiakas on tärkein ja heillä on halu tehä niin, että palvelu on koko ajan läsnä. Jos asiakas haluaa vaikka tiettyä makkaraa, nii se oltaisiin hankittu 😊

Ehdottomasti voimme suositella ja haaveilemmekin jo uudesta käynnistä! 😍

Mikäli Majalux majoittuminen kiinnostaa, kannattaa olla suoraan heihin yhteydessä. Hinnat sovitaan asiakkaiden kanssa sen mukaan, mitä palveluita vierailulle halutaan.

Suoraan yhteys info@majalux.fi
0406817281
Whatsapp, tekstarit käy myös! 🤗❤️

https://www.instagram.com/majaluxury/

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑