Saunat Suomen ensimmäisessä uimahallissa

Yrjönkadun uimahalli Helsingin keskustassa on Suomen ensimmäinen uimahalli. Uimahalli kunnioittaa edelleen aikansa kuvaa ja onkin ainutlaatuinen ja kylpylämäinen kokonaisuus. Yrjönkadun uimahalli on tähän päivään asti säilyttänyt alkuperäisen ulkonäkönsä. Tässä uimahallissa on erikseen vuorot miehille ja naisille, joten uimiseen et välttämättä tarvitse edes uimapukua! Toki sitä saa halutessaan käyttää.

Toisessa kerroksessa saa nauttia entisajan kylpylätunnelmasta lepohyttien, ravintolapalveluiden ja erilaisten saunojen parissa. Jokainen toisen kerroksen asiakas saa oman lepohyttinsä (tai jos olet kaverin kanssa, voitte jakaa yhden, kun jokaisessa hytissä on kaksi sänkyä).

Jos mielii vain uimaan ja tavalliseen uimahallisaunaan, maksaa tämä aikuiselle 5,80e (saatavilla on 3,20e hinta lapsille, opiskelijoille, eläkeläisille ja muille alennettuun hintaan kuuluville). Toisen kerroksen lepohytti ja toisen kerroksen saunat uintimahdollisuudella maksaa aikuiselle 16e (alehinta 11e) 2.kerroksen hinta sisältää siis lepohytin, pyyhkeen, kylpytakin (saatavuuden mukaan), pefletti, uinti, höyrysaunan, puulämmitteisen saunan ja infrapunasaunan. Lisäksi 1.krs sähkösaunat on käytössä.

Me tottakai testasimme 2.kerroksen ja kaikki saunat. Kokemus oli todella spesiaali ja ehdottomasti tämä on paikka, joka kannattaa kokea edes kerran elämässään! Rakennus henkii historiaansa ja on ilo silmälle. Saunat oli erinomaisia, joskin puusauna oli kerrallamme hieman turhan kuuma. Höyrysauna muodostui meidän lempisaunaksi Yrjönkadun saunoista.

Ekstrapisteitä Yrjönkatu sai hyvästä asiakaspalvelustaan ja herkullisesta simasta, jota sai ostettua toisen kerroksen asiakkaana. Myös pieni suolainen oli oikein ihana nauttia saunomisen ja rentoutumisen ohessa. Lepohytti oli hauska lisä, kun sai pötkötellä ja nauttia olostaan.

Ajantasaiset vuorotiedot ja hinnat ynnä muut löydät TÄÄLTÄ

Kannattaa siis ottaa kohteeksi Yrjönkadun Uimahalli Helsingin keskustassa ja käydä nauttimassa historian havinaa hyvien saunojen ja uima-altaan syleilyssä.

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑