Villa Wolax lankalauantaina 30.03.2024

*Palvelu saatu*

Saunamimmit kävivät nauttimassa saariston rauhasta ja loistavasta palvelusta lankalauantaina 😊

Villa Wolax sijaitsee Kaarinassa, Kuusiston saaressa. Majoitustilaa on 37 hengelle, kokoustiloja 1-60 hengelle. Juhlatilat 160 hengelle. Kaksi saunarakennusta ulkoporealtaineen.

Villa Wolax on valmistunut vuonna 1899 Johan Wasastjernan ja puolison Johanna Wasastjernan kesähuvilaksi. Tino Aaltonen alkoi järjestämään tapahtumia 1997 alkaen. Villa Wolaxin laituriin voi saapua veneellä ja Turusta pääsee perille 20 minuutissa.

Osoite; Villa Wolaxin tie 40, 21620 Kuusisto.

Villa Wolaxiin saapuminen, Turusta 16km, Paraisilta 12km, Helsingistä 169km, Tampereelta 179km ja Porista 157km.

Villa Wolaxilla aktiviteetteja riittää ja luonto lähellä. Monenlaisiin tilaisuuksiin löytyy sopiva ohjelmapalvelu.

Villa Wolaxilla voi myös opetella purjehtimaan. Lue lisää täältä.

Meidän majoitus sijaitsi Pehtoorissa, joka on ollut alunperin palvelusväen koti. Pehtoorissa oli makuuhuone, olohuone, keittiö, eteinen ja kylpyhuone. Ihana pieni puutalo, tarkkaan valituilla yksityiskohdilla ja kaksi takkaa. Sellaista maalaisunelmaa tuvan täydeltä ❤️ Majoituksista lisää täältä.

Pehtoori

Villa Wolaxin tontilta löytyy kaksi saunaa, saunaperjantait järjestetään Kommodorin rantahuvilalla. Huvilalta löytyy miehille ja naisille omat pukuhuoneet ja suihkut ja iso sauna isolla kiukaalla, jonka löylyt olivat tosi pehmeät ja kosteat. Saunaan mahtuu 25 henkilöä ja pihalta löytyy 2 poreallasta ja avantoon pääsee kahdesta eri paikasta portaita pitkin ja myös rantaa pitkin pääsee veteen. Virvokkeita voi ostaa saunalta. Saunavuoro maksaa 35 €/hlö ja se sisältää saunan ja ulkoporealtaan käytön, avannon sekä ruokailun. Ajankohtaisen menun löydät Villa Wolax nettisivuilta tai heidän someista https://www.facebook.com/VillaWolax ja https://www.instagram.com/villawolax/

Vuokrattava sauna, Kapteenin rantahuvilan saunaan mahtuu 6-8 henkilöä. Yksi pukuhuone ja pesutila, poreamme löytyy terassilta. Tilat myös kokouksille.

Saunoista lisää täältä.

Meille tarjottiin saunan ja majoituksen lisäksi kaksi aktiviteettia, jooga, johon Pilvi osallistui ja oluttasting, johon Anne osallistui ja kolmen ruokalajin illallinen.

Oluttastingin järjesti https://kuninkaantienpanimo.fi ja tunti meni maistellessa ja kuunnellessa olueitten tarinaa.

Ruuat olivat todella maittavia 😍

Ruokasali.

Aamupala oli perus, maukas ja täyttävä.

Saunamimmit suosittelevat lämpimästi!

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑