Zoolandian savusauna ja Avantosaunat Lemon rannassa

Saunamimmit vierailivat Zoolandiassa ja samalla reissulla tuli käytyä testaamassa Ala-Lemun kartanon saunat 1-2.3.2024.

Zoolandian savusauna ja yöpyminen Zoo-hostellissa

*Palvelu saatu*

Zoolandia -> Eläinpiha, huvilaitteita ja puuhaa koko päiväksi. Majoitusta leirintäalueella tai Zoo-hostellissa ja talvella mahtava savusauna, jonka ihanat jälkilöylyt me saimme kokea. Instagrampostaus löytyy täältä.

Savusaunaan järjestetään yleisövuoroja torstaisin klo 16-20. Hinta aikuisilta 16€ ja lapset 10€. Savusaunan yleisövuorot järjestetään 28.3.24 asti. Saunaan mahtuu 45 henkilöä.

Savusaunan saa myös vuokrattu yksityistilaisuuteen 590€ (20 henkilö) Lisähenkilöt + 10€ / hlö Kesto: 3 tuntia. Sisältää: pefletit, sitruunaveden, pesuaineet, grillikodan käytön.

Monet juhlatkin tuolla onnistuu. Makasiinisaliin mahtuu 120 vierestä ja paikkaa ei tarvitse edes välttämättä enää edes koristella esim. häihin. Härmälinnassa pidot onnistuu 40 henkilölle. Lampituvassa vietät pienet intiimit juhlat noin 15 ihmisen kanssa. Hinnat löytyy täältä.

Meidän vierailulla Zoolandia oli talviunilla, paitsi sauna ja juhlat. Eläimet olivat talvihoidossa, paitsi harvinaiset Davidinhirvet, jotka katsoivat meitä sen näkoisenä, että vielä on talvi ja täällä ei kuulu olla ihmisiä 😂

Hostelli on edullinen, 60€ vuorokausi ja aamupalatarjotin maksaa 12€. Koiran vierailu maksaa 15€. Huone oli pieni ja söpö ja makoisat unet nukuttiin.

Sijainti 📍

Pilvi on suuntaamassa kesällä huvittelemaan Zoolandiaan 🎡 🐓 Suuntaa säkin tai saunomaan 😊

Avantosaunat Lemon rannassa

Tästä löytyy instapostaus täältä.

Aukioloajat: 
Ti-Pe: klo 18-22 
La-Su: klo 16-22
Hinnat yleisövuoroilla: 
10€/krt
Lapset: 6€ (alle 15v.), alle 4v. ilmaiseksi.
10 sarjakortti: 90€ 
50 sarjakortti: 360€

Sijainti Ajo-ohje: aja suoraan kartanon tienhaarasta kohti rantaa kartanorakennuksen ohi.

https://www.alalemunkartano.fi/laiturisauna

Rantasaunassa oli oikein kosteat ja makoisat löylyt (iso puukiuas), sauna myös todella suosittu 😅 Sähkösauna oli iso ja perus sähkösaunamaiset löylyt. Rantasaunalle on kävelymatkaa ja suosittelemme ottamaan mukaan sandaalit yms tossut ja kylpytakki yms. Lemolta löytyy suihkut ja pukkari. Kylmää makeanvedenallasta ja poreallasta sai myös käyttää.

Oikein kiva paikka ja edullinen.

Saunamimmit suosittelevat kumpaakin lämpimästi.

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑