Mitä tarkoittaa arvosteluasteikkomme tähtiluokitus?

Pidempään meitä seuranneet ovat saattaneet huomata, että instagramjulkaisuissamme vilahtaa tähtiluokitukset. Avaamme nyt tässä blogitekstissä, mitä tuo luokitus tarkoittaa. Pääsääntöisesti myös hinta-laatusuhde vaikuttaa luokitukseen, joko positiivisesti nostaen tai vastaavasti negatiivisesti laskien arvosanaa.

0/5⭐️ Sauna on sotkuinen, saunasta ei saa löylyä tai sauna yksinkertaisesti on käyttökelvoton.

1/5⭐️ Sauna on joko aivan liian kuuma tai kylmä. Saunatilat ovat puutteelliset tai sotkuiset. Ympäristö ei ole viihtyisä. Turvallisuudessa puutteita.

2/5⭐️ Saunan löylyt ovat huonot, mutta pystyy saunoa jonkin verran. Ympäristö suhteellisen siisti. Tilat ok kunnossa. Sauna on sellainen, johon emme välttämättä haluaisi uudelleen. Kerta riittää.

3/5⭐️ Perushyvä sauna, jossa on hyvä löylytellä. Tilat kunnossa ja ympäristö toimiva. Pieniä puutteita voi olla, jotka eivät kuitenkaan vaikuta kokemukseen. Siisti. Tällaiseen paikkaan voi tulla mielellään uudelleenkin.

4/5⭐️ Hyvät löylyt, mahdollisesti useampia saunoja samassa paikassa. Hyvät ja siistit muut tilat. Selkeät opasteet ja turvallisuus otettu huomioon. Viihtyisä kokonaisuutena.

5/5⭐️ Täällä toimii kaikki. Sauna(t) on hyvät, paikassa on jotain spesiaalia. Tilat ja ympäristö on siistit ja viihtyisät. Turvallisuus hyvin huomioitu.

6/5⭐️ Tässä paikassa on jotain todella erikoista lisää saunassa tai ympäristössä. Sen lisäksi edellisen 5/5 kohdat täyttyy.

🧡 Saunamimmit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑